Home Kerstmarkten Hotel Busreis Trein Cruise Keulen Foto's Contact KerstmarktKeulen.com
Kerstshoppen Keulen is een uitje voor het hele gezin. Neem hier de tijd voor, want er is zoveel te zien en te kiezen! Shoppen in Keulen is een genot, want niet Berlijn, Hamburg of München, maar Keulen is de favoriete winkelstad van de Duitsers. En dat is niet voor niets. Wanneer je door de winkelstraten van deze bijzondere stad loopt, kom je al gauw tot de ontdekking dat de keuze reuze is. Hier treft u zowel de bekende winkelketens aan, die in alle grote Europese steden hun plekje hebben gevonden, maar ook de traditionele en originele eigen winkels zullen u bekoren. Dit is dan ook het grote verschil met andere grote Duitse steden. Keulen is groot, maar tegelijk klein gebleven... Ook tijdens de kerstmarkt doet Keulen zijn naam eer aan als favoriete winkelstad van Duitsland. Door de grote verscheidenheid aan kerstmarkten met ieder zijn eigen thema kijk je op iedere locatie je ogen uit. Zo is het wel heel gemakkelijk om een leuk souvenir of kerststuk mee te nemen naar huis! Snuffel naar hartelust rond tussen de sprookjesachtig versierde kerstkraampjes met niet alleen de meest heerlijke hapjes en drankjes, maar ook prachtige handgemaakte artefacten van traditionele ambachtslieden. Kerstshoppen in Keulen verveelt nooit en brengt u warmte en een glimlach tijdens deze koude en donkere feestdagen. Vrolijk kerstfeest! Tip: Keulen staat bekend om het gelijknamige “eau de cologne”. Vergeet niet een flesje van dit wereldberoemde goedje mee te nemen na uw bezoek aan Keulen. Eau de cologne (water van Keulen) is een geurtje dat door de eeuwen heen een rijke geschiedenis heeft opgebouwd.
Kerstshoppen doe je in Keulen, de populairste winkelstad van Duitsland!
Kerstshoppen
Kerstmarkt Keulen - De wereldberoemde Dom van Keulen (zie foto) staat bekend als één van de meest indrukwekkende bouwsels van de moderne tijd. Dit immense gebouw met een zeer rijke geschiedenis is tegenwoordig het decor voor de grootste en mooiste Kerstmarkt van Keulen. Keulen huisvest jaarlijks zeven kerstmarkten, maar die op het plein bij de Dom is uitgegroeid tot een symbool van deze stad. Op KerstmarktKeulen.com leest u meer over deze en de andere kerstmarkten van Keulen. Tevens kunt u via onze site vele aanbiedingen bekijken voor een georganiseerde busreis, een treinkaartje of een hotelovernachting. Neemt u daarom gerust uw tijd; Kijk, Vergelijk & Boek! Frohe Weihnachten!!! Vrolijk Kerstfeest!!!
© KerstmarktKeulen.com
Kerstmarkt Keulen - een sprookjesachtige belevenis in kerstsferen voor jong en oud.
De Dom Alter Markt Neumarkt Rudolfplatz Stadtgarten Haven Christmas Avenue Home Kerstmarkten Keulen Foto's Contact Hotel Busreis Trein Cruise Keulen Kerstshoppen Uitgaan Keulen Algemeen Kerstshoppen Kerstshoppen